Huawei WATCH Ultimate - Lüks ve Zamanın Birleşimi

Huawei Watch Ultimate, tarz, dayanıklılık ve işlevselliği bir araya getiren lüks ve teknoloji dolu bir akıllı saat. Saat, aşınmaya karşı son derece dayanıklı olan zirkonyum bazlı sıvı metal gövdeye sahip ve nano seramik çerçevesi, CNC hassas işleme ve ince gravür gibi 24'ten fazla işlemle üretilerek yüksek çizilmeye ve korozyona karşı dayanıklılık sağlıyor.


Huawei WATCH Ultimate
Huawei WATCH Ultimate


 

Huawei Watch Ultimate, Okyanus Mavisi ve Keşif Siyahı olmak üzere iki sürümle birlikte geliyor. Okyanus Mavisi sürümü koyu mavi çerçeveye ve titanyum kayışa sahipken, Keşif Siyahı sürümü siyah nano seramik çerçeveye ve siyah hidrojenlenmiş nitril kauçuk kayışa sahip. Saat ayrıca yüksek gerilme mukavemetine sahip, aşınmaya ve suya dayanıklı HNBR ekstra kayışla birlikte geliyor, böylece dış mekan aktivitelerine katılmak isteyen kullanıcılar için mükemmel bir seçenek oluyor.


Huawei WATCH Ultimate
Huawei WATCH Ultimate

Huawei WATCH Ultimate
Huawei WATCH Ultimate


Huawei Watch Ultimate, 466x466 piksel çözünürlükte 1,5 inç LTPO AMOLED ekrana sahip. Ekran, safir kristal kapakla korunuyor ve net ve canlı bir görüntü sağlıyor. Saatin benzersiz ekran teknolojisi, pil ömrünü tüketmeden her zaman açık ekran deneyimi sunuyor ve kullanıcıların saatlerini sık sık kontrol etmeleri gerektiğinde ideal bir seçenek olarak maksimum kullanım imkanı vermekte.


Huawei WATCH Ultimate
Huawei WATCH Ultimate


 

Huawei Watch Ultimate, kullanıcılara tarz ve ruh hallerine uygun altı farklı lüks saat yüzü seçeneği sunuyor. Ayrıca, 3D döner kurma kolu, işlev düğmesi ve yardım düğmesi gibi üç navigasyon düğmesi ile donatılmış, böylece kullanıcılar uygulamalara ve özelliklere hızlı ve kolay bir şekilde erişebiliyor.

 

Genel olarak, Huawei Watch Ultimate, stil, dayanıklılık ve işlevsellik açısından mükemmel bir akıllı saat. İnanılmaz özellikleri, lüks tasarımı ve gelişmiş teknolojisi ile aktif yaşam tarzına sahip kullanıcılar için ideal bir seçenek olarak tam puan almayı fazlası ile hakeden bir baş yapıt.


Ürün Linki

 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Huawei Watch Ultimate: Apple Watch Ultra'ya Meydan Okuyan Premium Saat

Tansiyon Ölçen Akıllı Saat: Huawei Watch D

Huawei Watch Buds Kullanım Deneyimi