Huawei Watch Ultimate: Apple Watch Ultra'ya Meydan Okuyan Premium Saat

Huawei, 29 Mart 2023'te piyasaya sürdüğü Huawei Watch Ultimate sıvı metal gövdeye, dalış bilgisayarı özelliklerine ve etkileyici 14 günlük pil ömrüne sahip. Saat, en iyi akıllı saat listesinde Apple Watch Ultra ile birlikte üst sıralarda yer almayı hedefliyor.


Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate


Huawei Watch Ultimate, 1.000 nit parlaklığa kadar çıkan 1,5 inç AMOLED safir cam ekrana sahip olup, gece kullanımı ve su altında görünürlük için uygundur. Saatin su altı özellikleri dikkat çekici olup, 24 saat boyunca 100 metreye kadar su direnci sunar ve EN13319 ve ISO 22810 standartlarına göre sertifikalandırılmıştır. Saat, rekreasyonel tüplü dalış, teknik tüplü dalış, serbest dalış ve ölçüm olmak üzere dört Dalış Modu sunar.


Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate


Saat, 2,5 kat daha sert olan ve korozyona karşı daha dayanıklı bir 'sıvı metal' zirkonyum alaşımlı kasa ile gelir. Eldivenlerle kolay kullanım için tasarlanan Ultimate Mode düğmesi, Dive Mode ve yüzeydeki uzun yürüyüşler için yeni Expedition Mode gibi ileri özelliklere erişim sağlar. Expedition Mode, çift konumlu GNSS uydu navigasyonu, yol noktaları ve yüksek irtifalarda kullanışlı olabilecek kan oksijen seviyesi gibi sağlık verilerini içerir.

Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate


Huawei Watch Ultimate, ayrıca standart spor profilleri, 24 saat boyunca SpO2 analizi ve Huawei'nin TruSleep uyku izleme algoritmasını sunar. Saat, işlevsellik ve tasarım açısından Apple Watch Ultra'ya benzer, ancak daha derin dalış kapasitesine ve daha uzun pil ömrüne sahiptir. Cihazın tasarımı, titanyum kayış ve analog benzetmeli saat kadranı ile premium analog dalış saatlerinden ilham alır.


Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate






Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Tansiyon Ölçen Akıllı Saat: Huawei Watch D

Huawei Watch Buds Kullanım Deneyimi