Huawei Watch Ultimate Tasarımı, Modeller ve Boyutlar

Huawei Watch Ultimate Tasarımı, Modeller ve Boyutlar


Bunu inkâr edemem - Huawei Watch Ultimate oldukça büyük. 48,5 mm ile bazı insanlar için (kendim dahil) bilekleri için fazla büyük olabilir, ancak bu boyutun avantajları var ve bunların çoğu, saatin amacıyla uyumlu - dayanıklı ve macera dolu bir cihaz olmak.


Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate



1,5 inçlik ekran (466x466 çözünürlük), Watch Ultimate'ın öne çıkan özelliği olup, nano-seramik çerçeve ile birlikte sunulmaktadır. Ekranda safir cam bulunuyor, bu da çizilmeye karşı dayanıklı olduğu anlamına gelir (tabii ki elmaslarla sık sık temasınız yoksa).


Bu, bir Huawei saatteki ilk LTPO ekrandır ve 1000 nit'e kadar çıkabilen oldukça parlak bir ekrandır. Bu özellik, 10.000 fit yükseklikte veya 100 metre derinlikteki okyanusta parlak güneş ışığında kullanışlıdır.


Uygulamada, bu parlaklık değeri, çok parlak bir günde doğrudan güneş ışığı altında saati okunabilir kılmak için yeterlidir. Rakamlar kadar parlak olmayabilir, ancak işi halleder.


Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate



İki renk seçeneği bulunmaktadır: Okyanus Mavisi ve Keşif Siyahı. Mavi olanı temiz bir metal şasiye (Titanium gibi görünen Liquid Metal alaşımında titanyum olduğu için) ve mavi dalış esintili bir çerçeveye sahiptir.


Siyah versiyon ise doğru tahmin ettiniz, siyah - ve seramik halka bir pusulayı andırıyor, kuzey yönü kırmızı bir ok ile gösteriliyor. Siyah olanı da yüksek elastik, hafif HNBR kayış ile birlikte gelir ve bu nedenle fiyatı Voyage Blue versiyonundan biraz daha düşüktür.






Her iki varyantın arkası, parlatılmış seramik kullanır ve bu malzeme hipoalerjenik olduğu için hassas ciltli kişiler için iyidir. Genel olarak tasarım çok şık görünüyor, fazla kaslı değil ve klasik dalış saatlerini andırıyor (Omega Seamaster akla geliyor).


Ağırlık konusunda endişeleniyorsanız, 76 gram kâğıt üzerinde çok gibi görünebilir, ancak gerçekte Huawei Watch Ultimate çok ağır hissettirmiyor ve ağırlık özellikle titanyum kayışlı versiyonu kullanıyorsanız eşit olarak dağıtılmıştır. 


Satın alma linki

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Huawei Watch Ultimate: Apple Watch Ultra'ya Meydan Okuyan Premium Saat

Tansiyon Ölçen Akıllı Saat: Huawei Watch D

Huawei Watch Buds Kullanım Deneyimi